5 причини защо да декорирате стените на дома си с модерни стикери?

Букет Примавера сн. stickerix com

Направете дома си възможно най-удобен и привлекателен, след което поемете на красиво пътешествие, изпълващо доброто Ви настроение всеки ден.

Домът и офисът са жизнените пространства, в които всеки от нас изплита най-много от мечтите си и това е материалната среда, която придава форма на нашия мисловен процес. Затова декорирането на жизнените пространства придава радостно усещане на интериора и има съпътстващото свойство да добавя позитивни емоции към нашите вътрешни изживявания. И всеки от нас се е убеждавал, че при крайното оформление с декоративни акценти на жилищните и/или работните пространства – било то на дневни, кухни, бани, спални, коридори – компромисите спрямо личния вкус и предпочитрания са напълно излишни.

Защо стикери за стена?

Стенните декорации под формата на самозалепващи се стикери придобиват голяма популярност в наши дни и изглеждат чудесен вариант за украса на всякакъв вид помещения. Ето 5 причини, поради които стикерите за стена да станат част и от Вашия декор:

1. Успешно подчертават всеки стил в интериора по нов начин

Ако има спор „за“ или „против“, вземете впредвид, че стикерите и декорациите на стени ще останат още дълго „на мода“. Съчетавайки изкуство, графика и съвременните технологии в създаването на крайния продукт, с тяхна помощ помещенията бързо и лесно добиват актуален вид, независимо от стила, който е заложен в интериора. Предлагани в различни цветове, размери и симетрия, те претворяват традиционното и създават нови, оригинални измерения, докато обитателите се радват на още по-лична и уникална интериорна среда.

Ефирни пера сн. stickerix com
Ефирни пера сн. stickerix.com

2. Достъпно изкуство, което се предлага по поръчка, без да „тежи на джоба“

Когато търсите достъпна откъм разход на пари опция за декорация на стени, стикерите би трябвало да бъдат обсъдени на първо място. Още повече, че към тяхната цена няма да се наложат никакви допълнителни разходи за труд, крепеж или монтаж. А това е още една основна причина изкуството под тази форма да придобие популярност в много домакинства и бизнеси – именно благодарение на лесната инсталация и икономическата ефективност.

Букет Примавера сн. stickerix com
Букет Примавера сн. stickerix.com

3. Преобразяването на стената отнема броени минути

Процесът на инсталиране включва поставянето на стикерната декорация върху стената, отлепянето на защитния слой върху лепящия гръб и бързото й изглаждане (фиксиране) – за да се осигури равномерно стиковане с повърхноста на стената. Така потребителите на стикерите за стена са само на няколко минути усилия до едно по-красиво място – без нерви, без допълнителни инструменти и крепежни елементи, както и без досадното за всеки чистене!

Дивата планина сн. stickerix com
Дивата планина сн. stickerix.com

4. Евентуални грешки се поправят лесно

С този вид декорации спокойно можете да експериментирате без притеснения, че бихте се оказали твърде смели при евентуални пресилени решения. Отминаха дните, в които би се наложило да понасяте неприятния резултат до следващия ремонт. Стикерите за стена напълно революционизират идеята за декориране на стените – те не само са лесни за монтиране, но могат и да се премахнат по всяко време – без остатък! Просто трябва да ги отлепите и получавате още един шанс да поправите грешките си, защото понякога грешим в цвета, комбинирането или размера.

Смелост сн.stickerix com
Смелост сн.stickerix.com

5. Уникална атмосфера с разнообразни опции за различните модели

Широката гама от модели и разнообразието от варианти за изработка на стикерите за стена са наистина вдъхновяващи. Осъзнавайки възможностите за прилагане на съвременния дизайн в крайния продукт и изработка на моделите по поръчка превръща клиентите в спонтанни артисти и творци. Стикерите за стена се предлагат в различна симетрия, цветове, форми, сетове, модели. С тях могат да се създадат оптични илюзии с различни опции, да се съчетаят природни пейзажи, флорални мотиви, геометрични фигури, традиционни, ретро и модерни орнаменти, да се персонализират детски стикери, да бъдат изписани по смел и оригинален начин романтични послания в спалнята или мотивиращи фрази на работното място… Наистина богат избор, който позволява на всеки да изрази себе си!

Елегантни линии сн.stickerix com
Елегантни линии сн.stickerix.com

Търсите нови възглавници, нови завеси, нов нюанс за някоя стена, нова стерео уредба или мебели, които да украсят Вашето жилищно пространство или работно място? Е, може просто да Ви липсва едно от най-лесните решения, чрез което да направите интериора да изглежда фантастично, а това са – стикерите за стена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *