5 сериозни грешки в обзавеждането на кухня

5 сериозни грешки в обзавеждането на кухня

Ако не допускате тези грешки при обзавеждането на кухня, ще спестите време и пари

Вие сте на прага на ремонт, а това е повече от вълнуващо. Какво по-хубаво да освежите дома си и особено кухнята, където прекарваме доста време от живота си. Има обаче някои задължителни правила, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате.
kuhnya 7
Не преценявате пространството и не правите измервания

Огромен пропуск! Започнете ли да правите реконструкции, първо трябва да проверите дали уредите минават през вратата, ако ще ги местите или ще вкарвате нови такива. Мястото, където предстои да бъдат поставени, трябва да се измери с точност, за да разберете, че пасват там. Мебелите също изискват сериозна и детайлна предварителна инспекция.
kuhnya 6
Подходящите материали

Не е от значение, че сте си купили мрамор, ако той не стои на останалата част от интериора ви, а и изглежда смехотворно на фона на по-обикновено обзавеждане. В кухнята е добре да има теракот пред помещението до мивката, а в останалата част може да сложите паркет, който няма да ви струва толкова много. Спрете се на практични решения, а не на такива, които са просто модерни или стоящи луксозно, погледнато отстрани. Изберете качество и трайност, за сметка на свръх лъскав дизайн. Нека проектът в кухнята ви да бъде в синхрон с цялостната идея в жилището ви.
kuhnya 5
Купуване на много уреди

Напълно излишно е да купувате уреди, които надали някога ще ползвате, само защото са масово рекламирани и всички ги имат. Ако не ви е нужно да варите яйца със специална техника, например, а и го правите рядко, то не си хвърляйте парите на вятъра.
kuhnya 4
Липса на мерки за безопасност

В кухнята трябва да има пожарогасител, независимо, че хората никога не мислят за най-лошото и предпочитат то да не ги застига. Ние ви пожелаваме същото, но понякога се стига до внезапни инциденти и е хубаво да имате инструмент за реакция под ръка.
kuhnya 3
Лоша организация и подредба

Ако не си направите предварителен анализ, кое и къде ще съхранявате, това ще е за ваша сметка и впоследствие доста нерви ще скъсате в ежедневието си. Кухнята е стая, която изисква отлична организация и подредба, не за да бъде перфектно като в аптека, както казват, а за да ви е удобно. Всички необходими шкафове, кошници и рафтове трябва да са съобразени със съответните съдове и продукти, които ще слагате в тях.
kuhnya 2
Кухня грешки при обзавеждане

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *