Акцентна стена зад таблата на леглото в спалнята – как да постигнете ефектно излъчване

Акцентна стена зад таблата на леглото в спалнята  – как да постигнете ефектно излъчване

Да си обособите акцентна стена в спалнята е наистина добро решение, защото ще направи вашата стая с характер

Ако заложите на акцентна стена, спалнята ви ще има неповторимо излъчване и отдалеч ще е забележим индивидуалният подход. Не че е нужно там да каните съседите си, но вие всеки път ще се удивявате, когато прекрачвате прага й, и ще се радвате на ефектното пространство зад леглото в спалнята.

Щом вече четете статията и сте готови да се захванете с идеята, запознайте се с някои ценни предложения за обособяването на акцентна стена.

Растителни или флорални мотиви
spalnya-akcentna-stena-cvetya
Може да използвате различни тапети, но помнете, че при този вариант не са нужни картини и допълнителни елементи, за да не „натежи“ интериора.

Геометрични модели
spalnya-akcentna-stena-linii
Отново ще посетим магазина за тапети, където има различни опции – може да изберете вертикални или хоризонтални детайли. Имайте предвид само, че хоризонталните ленти визуално удължават и разширяват помещението, а вертикалните го правят да изглежда по-високо, отколкото е.

Декоративни камъни
spalnya-akcentna-stena-kamani
Напоследък това е толкова актуална тенденция, че всеки би искал да притежава такава акцентна стена. Може да използвате и тапети, които имитират декоративни камъни, така ще ви излезе доста по-изгодно като инвестиция.

В един тон
Акцентна стена в спалня
Един цвят, който може да е постигнат с боя или с тапети, но е хубаво да се отличава от останалия, избран за стаята. На него бихте могли да поставите красива картина, модерен стенен часовник, осветление, балдахин, галерия от лични снимки или нещо авангардно.
Изборът е ваш, а както сами забелязвате от снимките, да създадеш акцентна стена в спалнята е елегантно и стилно хрумване!

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *