Черно-бял интериор у дома

Черно бял интериор за всяка стая на дома

За мнозина да се спрат на черно-бял интериор у дома е доста нетипично решение

Вярвате или не, може да се окаже, че сте сред изключенията, които са решили дома си (или се каните) в черно-бял интериор. Причината е, че повечето хора намират комбинацията за стерилна и безлична, или пък я свързват с офисната обстановка. Това съвсем не е така, въпреки че всичко е въпрос на вкус, както знаем.
black_and_white_interior-
За любителите на черно-белия интериор, ние все пак ще подскажем кои са предимствата и как да го съчетаете в жилището си. Цветовете се хармонизират перфектно, макар да са двете противоположности. Крайният резултат е изискан, впечатлява с уникалния контраст, а и става повод за моментални комплименти от страна на посетителите. Той буквално хипнотизира с магията си и очарованието, което разпръсква наоколо. Още повече, че тук става дума за класическо изпълнение в интериорния дизайн, което означава, че винаги ще сте в крак с времето.
black_and_white_interior 8
Белият цвят е добре да бъде за фон, като основа, върху която да се развихрите творчески. Мебелите трябва да изпъкват на него, декоративните предмети, картините и завесите – също. С помощта на бялото стените ще изглеждат „въздушни“ и „безтегловни“, което ще увеличи визуално пространството. Черното се счита за отсъствие на цвят, но пък идеално подчертава белите повърхности и създава усещане за ярка изразителност в интериора.
black_and_white_interior 2
Предпочитанията ви към традиционния черно-бял интериор не може да са случайни – вие трептите на честотата на свръх елегантността, непреходното великолепие и изтънчеността. Бъдете сигурни, че помещението ще ви се отблагодарява всеки ден, когато вие пристъпите прага му. И, ако ви омръзва бързо, винаги ще може да внесете промяна с някакъв акцент в друг цвят под формата на възглавнички, сувенири, килими и т.н. варианти.
black_and_white_interior 7
Насладете се заедно с нас на идеите в духа на модерния черно-бял интериор.
Черно бял интериор за всяка стая на дома

Черно бял интериор за всяка стая на дома

Черно бял интериор за всяка стая на дома

Черно бял интериор за всяка стая на дома

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *