Есенни декорации за дома

Есенни декорации идеи

Внесете топлина и уют в дома си с няколко лесни есенни декорации

Есента е любимият сезон на много от нас. С понижаването на температурите всичко около нас се покрива в едни от най-топлите цветове – жълто, червено, оранжево, кафяво, а природата поставя в краката ни подаръци буквално на всяка крачка. Не ви ли се е искало, да вкарате поне част от есента у дома си?! Това е напълно възможно. Само отделете едно местенце у дома и развихрете въображението си. А ето и няколко идеи от нас:

ШИШАРКИ

Шишарките са едни от фаворитите на всички ни сред есенните подаръци на природата. Срещаме ги с различни размери и форми. Можете да ги използвате в суров вариант или да ги обработите. Използвайте спрей лак или различни спрей бои, ако предпочитате пъстрите нюанси у дома. Оставете ги да изсъхнат и след това създайте своята есенна магия. Комбинирайте в купа шишарките с красиви камъчета. Наредете ги във фруктиерата с плодове.

Завържете ги с конец или канап и декорирайте по Ваш вкус с висулки стена или прозорец.

Наредете плато с ароматни свещи и разпръснете шишарките около тях.

КЕСТЕНИ

Кестените са считани за един от най-мощните абсорбатори на отрицателна енергия. Поставете ги в купичка на рафт от етажерка,на масичката за кафе или дори на перваза на прозорец.

Сигурно много от Вас са чували, че кестените освен, че поглъщат негативната енергия, те излъчват топлина. Затова можете да сложите кестен в джоба на Вашето яке или палто. Така ще се предпазите в студените дни, които ни предстоят. Не е за пренебрегване и успокояващият ефект, които кестените имат, дори когато само ги държите в ръка. Така че бръкнете в джоба си и поемете това малко топче енергия и топлина.

Есенни декорации идеи

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Изкуството да си жена с Елена (@elena.filipenkova) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от флористика и декор (@e_leno4ka_) на

За спокоен сън можете, да поставите няколко кестена в калъфката на възглавницата си. Така ще се предпазите от лоши сънища през студените есенни и зимни нощи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *