Евтини къщи за 24 часа и цена от 2000 до 4000 долара

Идеи за евтини къщи

Да имаш собствен дом вече не е въпрос на дългогодишно заробване и заеми, а избор на вариант за евтина къща

Кажете „сбогом” на кредитите в банките, дългогодишното пестене и взимане назаем от роднини. Щом сте решили да имате собствен дом, може да го имате максимум за 7000 лева…за 24 часа. Появиха се компании, които предлагат идеи за евтини къщи. В тях не сте лишени нито от пространство, нито от комфорт.

Къщи от контейнери за 2000 долара

Архитектурни студиа могат да ви създадат прекрасен дом от няколко морски контейнера. Може би ви се струва, че това са жилища – тип „ергенска радост”, но съвсем не ви говорим за студентски общежития, временно решение за вилата или убежище за строителни работници.

Много модерен, еко-съобразен и дори луксозен дом ще получите…с проста поръчка онлайн.Достатъчно е да се разровите в мрежата за специализирани компании в Дания, например. Те произвеждат модулни домове, които се поръчват по интернет и се доставят до всяка страна. Дизайнът им се адаптира към различни климатични условия като се подменят само изолационните и обшивни материали.

Архитектите твърдят, че тази къща може да издържи земетресение.
В замяна на няколко хиляди във валута може да получите прекрасна къща за гости, двуетажен дом, къща с механизъм за трансформация за веранда, с френски прозорци и дори – с басейн!

Къща от контейнери - творчески проект на архитектурна фирма Poteet Architects.
Къща от контейнери – творчески проект на архитектурна фирма Poteet Architects.

Къща от контейнери - творчески проект на архитектурна фирма Poteet Architects.

Идеи за евтини къщи от контейнери
Сн.Port-a-bach

Идеи за евтини къщи от контейнери

Идеи за къща от контейнери с басейн
В къщите от контейнери може да сложите и…
Басейн в контейнер
…Басейн!

Принтирана къща за 24 часа

Да, да имаш басейн или двуетажна къща от контейнери изисква повече от едно денонощие, но ако разполагате с 4000 долара и може да се свържете с офиса на ICON, Остин, Щатите. Те ще ви изпринтират дом за 24, в който да се настаните със семейството си.

Принтирана къща - идеи за евтини къщи
Сн.ICON

Принтирана къща - идеи за евтини къщи
Собствениците на компанията са разработили метод, в резултат на който се получава eднoeтaжнa циментна ĸъщa c големина 75 ĸв. ĸм. Прави я 3D принтер и са му необходими мeждy 12 и 24 чaca.

В началото стойността на проекта е бил 10 000 долара, но година и половина след „отпечатването” на прототипа се работи върху това цената да се свали до 4 000 долара.

Един от тримата собственици на компанията – Джесън Балард, живее в първата такава, за да изпробва сам надеждността и практичността на изделието си. След като гарантира за качеството му, със съдружниците му решават да изпринтират 100 къщи за нуждите на населението в Ел Салвадор.

Възможността да имат собствен дом, в който има всекидневна, спалня, мокро помещение и дори веранда обаче ще допадне на всеки, който се интересува от евтини къщи по всички точки на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *