Евтините мебели могат да изглеждат скъпи (Прости идеи за ре-дизайн)

Евтини мебели изглеждат луксозно

Скъпо изглеждащият интериор не може да се прави с евтини мебели само на теория

Ако сте от хората, които въздишат по лъскавите снимки в списания и сайтове за интериор, а може да си позволите само евтини мебели, този материал е само за вас!

evtini mebeli - skap vid 19

От „Моят дом” разбираме отлично желанието на хората да се радват на красиво и скъпо обзавеждане. Наясно сме и че малцина могат да си го позволят. Това обаче не изчерпва темата! Тезата, че скъпо изглеждащият интериор се постига само със скъпи мебели и аксесоари, е добра само за сноби и хора без въображение.

evtini mebeli - skap vid (25)

Отдавна се знае, че трудът и идейността са ключът към успеха. Не, не казваме, че ще станете милионери веднага. Убедени сме, че ще имате качествено и красиво обзавеждане, дори да сте купили обзавеждане от популярните вериги за евтини мебели.

evtini mebeli - skap vid (24)

Тайната на преобразяването се крие в три неща: боя, обков и…смяна на гледната точка!

evtini mebeli - skap vid (22)
Боядисването не е новост за вас. Евтините мебели по магазините често нямат дори лаково покритие и никак не е трудно с проста четка да превърнете уж скучния дървен материал в ефектно и ярко решение за интериора. С подходяща боя може да минете по металните части на неща като полилеи, свещници и етажерки.За малка сума пари ще имате надеждно обзавеждане в търсения цвят. Това е прекрасна алтернатива, защото понякога и с пари не можеш да откриеш любимия нюанс на оцветяване.
evtini mebeli - skap vid (23)
Обковът е идеален инструмент за ре-дизайн на евтини мебели. Простата конструкция добива особен блясък с всички дръжчици, рамки, крепежи и т.н. Може да ги намерите в специализираните магазини. Там и в интернет може да откриете невероятни идеи за декорация на мебели, които ще ви помогнат да имате модерен интериор.
evtini mebeli - skap vid (1)
Смяната на гледната точка обаче се оказва най-важното в тази несложна за реализиране задача! Малцина виждат невероятните възможности, които се крият в просто нещо като малък дървен рафт, например. На пръв поглед изглежда непрактично – заема място, малко неща може да подредиш, без да изглежда претрупано…Ако го обърнете хоризонтално обаче се превръща в основа на истинска дизайнерска мебел.
evtini mebeli - skap vid (21)
Може да обичате красивите качествени неща. Може би се чувствате подтиснати при сравнението на възможностите ви със съседи и приятели. Може просто да имате душа на творец. Всеки от вас има решение за проблема си – да види в него не препятствие, а възможност! С евтини мебели наистина можеш да имаш ефектно обзавеждане. Ще ви хареса толкова, че дори няма да искате да го смените, когато ви е „по джоба” да го направите!

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *