Къде е мястото на компютъра във всекидневната?

Компюър във всекидневна интериор

Почти невъзможно е да срещнеш човек днес, който да няма компютър у дома, но винаги стои въпросът къде и как да го разположим

Съвременният живот го изисква – не можем без домашния си компютър. Но тук няма да говорим за последните актуални модели, които струват няколко заплати, а за най-подходящото място за него.
komp vsekidnevna 10
Независимо дали разполагате със стационарен компютър или лаптоп, вие трябва да му отредите зона в жилището.
komp vsekidnevna 8
Ако се налага да е в хола, например, също не може да си позволите той да е сложен просто така без никаква идея в помещението, а е удачно да му организирате специален кът. За да е функционално работното място, трябва да се разположат още рафтове, бюро или стелажи. Всякакви варианти на офис органайзери, папки и моливници са препоръчителни, за да уредите пълноценно пространството си около компютъра.
komp vsekidnevna 7
Осигурете си и достатъчно осветление. То трябва да е такова, че да не пречи на очите, които и без това се уморяват от употребата на компютъра. Разчитайте основно на естествената светлина, но ако се налага допълнително изкуствено осветление, внимавайте то да е близко до нея. Ако ще използвате естествената светлина, поставете го близо до прозореца, но така че тя да не идва срещу очите ви, защото тогава ще се чувствате дискомфортно.
komp vsekidnevna 6
Пространството, предвидено за компютъра, може да маркирате като го разграничите с различна подова настилка, килими в контрастни цветове, мебели и декоративни интериорни елементи.
komp vsekidnevna 5
Компютъра може да го вмъкнете в шкаф, който е част от обзавеждането и към него да има удобно кресло или стол.
komp vsekidnevna 4
Съществува практиката в малки апартаменти да се разчита на сгъваеми бюра и стол, за да се спести от площта и да се разгъват само при нужда. Други пък се скриват с помощта на врати, което се превръща в елегантна мебел в стаята.
komp vsekidnevna 3
Ако стаята не е достатъчно просторна, винаги могат да се пригодят ъглите. А ако всекидневната е на първи етаж, под която има стълбище, това пространство би могло да се превърне в отлично място за вашия компютър и мини офис.
komp vsekidnevna 2
Вкарайте фантазията в действие и приложете и най-нестандартните си хрумвания, стига да ви удовлетворяват и да са подходящи за целта.

Miejsce do pracy w pokoju dziennym zostalo ulokowane we wnece, za kotara, w rogu pokoju. Wiklinowe meble o zaokraglonych formach. Aranzacja: Kinga Katus

komp vsekidnevna 12

komp vsekidnevna 9

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *