Как да си организирате кухня на открито? (Невероятни предложения)

Кухня на открито, лятна кухня

Имате двор и отдавна си мечтаете за кухня на открито – не чакайте, лятото лети

За да си организирате кухня на открито, ще трябва да помислите какво ползвате основно и да си го набавите. Градинското преживяване със сигурност ще е запомнящо, а летните месеци са идеялният момент за шумни компании, вечери навън и неспирна игра за децата.
kuhnya na otkrito (7)
Започнете от осигуряването на дебела сянка, защото сигурно ще имате желание да прекарвате часове и когато слънцето е във вихъра си. Не е нужно да се криете, когато е обяд, а можете спокойно да седнете с чаша питие в ръка през почивния си ден или отпуската.
kuhnya na otkrito (6)
Обикновено хората поставят само едно барбекю в двора си и с това приключват усилията си около съществуващата кухня на открито. Някои поне изграждат сами пещта си, за да приготвят вкусните ястия, но и това не е достатъчно да говорим за копие на кухнята в дома ви.
kuhnya na otkrito (5)
Вероятно ще ползвате и печка, а може би искате да готите единствено на барбекюто? Преценете сами. Мивката е сред задължителните екстри навън, за да не се налага да извършвате всички кухненски процеси притичвайки между градината и вътрешното пространство на къщата. Тогава ще ви се загуби всякакво желание за романтично събиране под звездите, колкото и да обичате партньора си. Същото би станало и ако ви липсва хладилник, в който да съхранявате необходимите продукти и питиета.
kuhnya na otkrito (4)
Ако не сте наясно как да се справите с инсталацията на всичко това навън, то непременно повикайте специалист.
kuhnya na otkrito (2)
Време е да разположим огромната маса в центъра на озеленения ви двор, който през лятото е силно притегателно място. Освен за чадъри за сянка, за които споменахме вече, може да помислите за покупката на тента, която ще ви предпази и от дъжд.
kuhnya na otkrito (1)
За тези, които държат на съвършенството, предлагаме да си поръчат и мебели за външната кухня. Проектът ще зависи само от личните ви представи за комфорт и разпределение на наличните пособия. В зависимост от средствата, може да се спрете на по-скъпи и луксозни варианти или такива, които са по-практични като решения, но по нищо не отстъпват на функционалността на другите.
kuhnya na otkrito
След като вашата кухня на открито е готова, то не ви остава нищо, освен да помислите как да го отпразнувате и кои ще са първите ви гости!
kuhnya na otkrito (15)

kuhnya na otkrito (14)

kuhnya na otkrito (11)

kuhnya na otkrito (12)

kuhnya na otkrito (13)

kuhnya na otkrito (10)

kuhnya na otkrito (9)

kuhnya na otkrito (8)

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *