Кухня за всеки вкус: Намерете своята сред многообразие от стилове (35 предложения)

Кухня за всеки вкус: Намерете своята сред многообразие от стилове (35 предложения)

Кухнята може да бъде обзаведена в почти всеки известен стил – по-важното е да се чувствате удобно там

В кухнята, знаете, е мястото, където се извършва най-важният ритуал у дома: готвенето. Много често забравяме, че приготвянето на храната не е просто навик и необходимост, а свещенодействие. Готвим не само за да поддържаме живота на организма. С храната създаваме чувство на комфорт и позитивно настроение. Дневното меню е важно, но не по-малко влияние указва и атмосферата, която ни заобикаля. За целта, предвидливо трябва да изберем подходящия стил кухня, където обстановката да предразполага и да те задържа с удоволствие там.

Авангард

Минава за еклектика, съчетаване на несъчетаемото. Това е един необичаен подход за създаване интериор на кухня с помощта на оригинални и символични изразни средства. В основата на стила е контраста: между светли и тъмни цветове, плавни линии и строгост, традиционни и модерни материали, съвременната динамика и царственото спокойствие на класиката.
kuhni-v-stil-avangard
При създаване на авангарден интериор на кухнята се използват различни материали, но с предимството са най-модерните технологии. Със закалено стъкло, кварц композитен, неръждаема стомана, изкуствен камък – в цялото му разнообразие, ще реализирате най-смелите и иновативни идеи.

Арт-деко

Този ефектен стил „звезден“ интериор изразява желанието за лукс чрез абстрактни мотиви, и геометрични форми и необичайни текстури. В него са включени елементи от африкански екзотичен разкош и египетското изкуство.
Kuhnuaa-v-stil-art-nuvo
Този интериор приляга на домакини, които залагат на гурме-кухня. Там ще видите богати фасада, декорация и атмосфера на богатство и лукс.

Модерн

Основният принцип на модерна е простота на формата, елегантност на естествените линии и стилизирани декоративни елементи. Това е смесица от модерен и практичен декор.
kuhni-v-stil-modern
Кухня с интериор в модерен стил е проста, функционална, но и естетическа. Тя включва комбинация от различни материали като стъкло, стомана, пластмаса, и различни текстури. Стилът позволява да се импровизира, в него има свободно бокс пространство.

Еко стил

Този интериор за кухня синтезира много аспекти: краткост и хармония, има положителен ефект върху настроението и, следователно, отношението към живота като цяло, модни тенденции, както и близост до природата.
Kuhnuaa-v-stil-eco
За екостила са характерни използването предимно на естествени материали като масив, фурнир, естествен камък и др. Цветовата схема също е близо до природата. Използвате се богати на цветове стенни панели от стъкло с изображения на естествена зеленина, клони, листа, стилизирани камъни и други природни мотиви.

Ако не сте човек на детайлите, а на емоцията, „Моят дом“ ви предлага 35 невероятни идеи за интериор на кухня, от които просто да изберете тази, която ви е по сърце:
kitchen-idea 33

kitchen-idea 34

kitchen-idea 35

kitchen-idea

kitchen-idea 2

kitchen-idea 3

kitchen-idea 4

kitchen-idea 5

kitchen-idea 6

kitchen-idea 7

kitchen-idea 8

kitchen-idea 9

kitchen-idea 10

kitchen-idea 11

kitchen-idea 12

kitchen-idea 13

kitchen-idea 14

kitchen-idea 15

kitchen-idea 16

kitchen-idea 17

kitchen-idea 18

kitchen-idea 19

kitchen-idea 20

kitchen-idea 21

kitchen-idea 22

kitchen-idea 23

kitchen-idea 24

kitchen-idea 25

kitchen-idea 26

kitchen-idea 27

kitchen-idea 28

kitchen-idea 29

kitchen-idea 30

kitchen-idea 31

kitchen-idea 32
Interior_Sunny_kitchen

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *