ЛЕД осветление в интериора

LED осветление

Дизайнерите все по-често консултират поставянето на ЛЕД осветление у дома

Да включиш в интериорния си дизайн ЛЕД осветление не е просто каприз, то наистина създава уникална атмосфера. Ако някой преминава през прозорците ви, той със сигурност ще иска да надникне и да усети обстановката отвътре.
LED osvetlenie
Има различни варианти – малки и дискретни шнурчета с ЛЕД лампички, осветителни тела в многообразни форми и разцветки. Всичко зависи от цялостната ви концепция у дома и по-конкретно в стаята, където искате да имате ЛЕД осветление.
LED osvetlenie 2
Следвайте правилото, че ако апартаментът ви не е просторен, трябва визуално да увеличавате площта, което би могло да стане с контури на тавана и осветление на пода. Хубаво е също така да си закупите регулатор на светлината, с който ще контролирате яркостта и наситеността й. Има и по-дръзки творчески решения, които включват висящи модели на ЛЕД осветление, подчертаващи мебелите и столовете.

Стъклените витрини са най-удачни да бъдат използвани, което ги променя тотално и се превръщат в луксозен акцент в стаята. С подходящите идеи може да превърнете жилището си в магическа бърлога. Кухненските кътове също са особено удачни да бъдат разчупени с ЛЕД осветление.
LED osvetlenie 4
Съобразете квадратите, с които разполагате и мислете как да въведете ефектно ЛЕД осветление. Наблегнете на предимствата на апартамента си, скрийте недостатъците му и ги потушете с помощта на светлината. Ако разполагате с голям хол, може да оформите тавана по ваша представа с гипсокартон, където ЛЕД осветлението също ще намери място. Играта на цветовете ще ви забавлява ежедневно, а гостите ви ще останат очаровани от крайния резултат.
LED osvetlenie 5
Преимуществата на ЛЕД осветлението

Не е нужно да чакате Коледа, за да украсите дома си със светещи гирлянди, но всичко трябва да е съчетано с вкус. Ако все още не сте се решили, прочетете за предимствата му:
LED osvetlenie 6
ЛЕД осветлението безпроблемно функционира при напрежение от 80 до 230 волта.
Спестява разходи.
Не излъчва топлина.
Няма УВ радиация.
Компактно е.
Има дълъг живот.
LED osvetlenie 7
Приложението на ЛЕД осветлението е значително. То може да има висока цена, но се вписва, както в спалнята, така и в банята. Коридорът също би могъл да се превърне в атрактивна зона, посрещайки от входа с осветление, поставено по продължението на стените, тавана или пода. То може да опасва целия коридор, а може и да е само в определен кът. В спалнята трябва да го инсталираме в ниши, за да бъде деликатно и несмущаващо почивката ни. В дневната може да освети лавиците с книги и сувенири. В банята е цяло изкуство да се спреш на ЛЕД осветление в интериора, а ако се затруднявате да изявите своята креативност, разгледайте предложенията от нашия снимков материал.
LED osvetlenie 11

LED osvetlenie 7

LED osvetlenie 8

LED osvetlenie 9

LED osvetlenie 10

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *