Легло – кола, в която всяко дете ще мечтае насън и наяве

Къде да намеря подходящо легло кола

Едно легло-кола е типичен пример колко е важен дизайна и на мебелите в детската стая

Какво обичат децата повече от всичко? Да ядат? Да тичат? Да пеят с цяло гърло? Не, най-много обичат да играят! И коя е любимата игра на повечето момчета? Разбира се, колата! Те могат да играят с тях денем и нощем, без почивка! А най-интересното е, че момичетата по примера на майките си, също с удоволствие сядат „зад волана” на своята мини лимузина на батерии. Да сложиш малък шофьор да спи не е лесно, но ако не обичате разправиите използвайте хитрост и просто обзаведете детската му стая с легло-кола!

Подобно решение е страшно атрактивно и вашето малко момче или момиче винаги ще има приятели, които желаят да останат с преспиване. Понеже този модел легло струва повече от стандартното, има вариант да му го направите сами. Ако решите, че времето ви е по-ценно или просто е доверите на професионалните дизайнери, трябва да знаете, че на пазара има достатъчно атрактивни и достъпни модели!

Най-популярните мебелни фабрики, от които може да поръчате легло – кола за своя малък мистър или мис Хамилтън:

Gerbor

Една от компаниите, които произвеждат цветни легла – автомобили, е украинската компания Gerbor-Holding. Нейните модели са не само висококачествени, но и с внимателно обмислен дизайн. В производство им се използват само надеждни аксесоари на фирмите HETTICH и Lama и изключително безопасни материали за детското здраве.
Марки легло кола идеи
Легло – кола Лео от фабрика Gerbor са популярни както при момчета, така и при момичета. Разнообразие от цветове ви позволява да изберете приемлива опция, като се вземат предвид желанията на детето. Леглото може да бъде боядисано в синьо или червено, или в по-неутрален бял цвят. „Лео“ е класически вариант на легло – кола, изработена от ПДЧ и оборудвана с ортопедична база с котвена конструкция 90×175. Леглото се превръща в автомобил благодарение на декоративна рамка, изработена от пластмаса и ПДЧ, подсилена с масивни борови инкрустации.
Компанията също така предлага и други детски мебели с автомобилен дизайн, украсени с образа на героите от детския анимационен филм за котката Леополд от „наше” време.

Грифон Стайл
Марки легло кола идеи
Можете да си купите легло – кола от руската мебелна фабрика Grifon Style. Обърнете внимание на модел R800. Дизайнът му е разработен от водещи експерти, като се вземат предвид характеристиките на тялото на детето. Машината за легло R800 е истинска спортна кола. Много от модификациите на R800 ще задоволят всякакви желания на децата и техните родители, но осветените легла с фарове са особено търсени.

Cilek (Чилек)
Марки легло кола идеи
Легло от турската фирма Чилек е не само за спане, а мебел -истински състезателен автомобил. Неговият дизайн върви със звукова имитация на работещ мотор и светлинни фарове, които се включват, когато ключът за запалване се завърти или ключ за дистанционно управление. Това е истински подарък за дете с гориво в кръвта!

Milli Willi
Марки легло кола идеи
Автомобилните легла Milli Willi от Китай са с голямо разнообразие на форми и размери. Производителят гарантира използването на изключително екологични материали, покрити с модерни емайли. Леглото 90×190 ще позволи на детето да спи спокойно до юношеството.

Red River
Марки легло кола идеи
Руската фабрика Red River предлага на децата цяла гама евтини легла-коли с вид и цвят за всеки вкус. Силата на леглото е гарантирана от надеждни плоскости, от които са изработени тези легла, а повдигащата ортопедична решетка с ламели ви позволява удобно да използвате вътрешното чекмедже за спално бельо или детски играчки. Размерът на леглото варира от 67×155 до 70×170 cm и е подходящ за деца от по-млада и средна възраст.

Специално предложение за оригинални детски легла

Оригинални детски легла

Оригинални детски легла

Оригинални детски легла

Оригинални детски легла
И ако ви ентусиазира мисълта за оригинална детска мебел, спокойно може да развихрите фантазиите си. Пазарът предлага наистина невероятни и оригинални детски легла. Благодарение на Milli Willi може да предложите не само легло-кола, но и автобус, божарна, дори –джип. Младите дами пък могат да открият своята каляска при конкуренцията!

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *