Модни полилеи в детска стая за момче

Модни полилеи в детска стая за момче

В детската стая всичко трябва да бъде отговаря на една цялостна идея – дори полилеите

Дизайнерите препоръчват да изберете полилеите и други декоративни елементи в заключителния етап на ремонта, когато се оформя цялостния стил и цвят на готовите помещения. В противен случай – ако са предварително закупени, те могат да не се впишат в интериора, ще се открояват с неподходящ дизайн или в цветовата схема. Сега искаме да покажем различни полилеи за детска стаята на момче, за да сме ви в помощ и да сте наясно кои цветове и светлинни тела са най-подходящи.
polilei-detska
Препоръки за избор на полилеи за детска стая на момче

– Купете полилей за днешния интериор, не с очакване на последващите ремонти. Да, детето израства бързо, и в близко бъдеще (след 5 години) ще се наложи да се замени, но то има едно детство – защо да не бъде щастливо в собствената си стая?! Нека всичко се променя постепенно, хармонично с възрастта, без да го карате да израства прекалено рано. То така и така един ден ще стане тийнейджър – тогава ще имате време и възможност да изберете заедно полилей – модерен и съответстващ на вкуса му.
polilei-detska-2
– Купете го с необходимия сертификат за качество, включително с благонадеждно удостоверение, че е направен с еко-материали
polilei-detska-3
– Светлината трябва да е умерено ярка, но не досадна, освен това трябва да бъде достатъчна за цялата стая. Детето ще ползва пода за игри и масата за уроци, затова имайте предвид, че освен полилей за тава ще се нуждаете и от няколко допълнителни светлинни източника.
polilei-detska-4
– За новородени бебета и деца изберете абажур в пастелни тонове, защото ярките цветове действат прекалено превъзбуждащо. Идеалният цвят за полилей е в палитрата – сиво, бежово, бяло, светло зелено.
polilei-detska-5
– Когато детето навърши една годинка можете да започнете да въвеждате по-ярки цветове. При възможност комбинирайте цвета на полилея с килима и завесите на стаята.
polilei-detska-6
– Яркият полилей ще грабва вниманието на бебето, особено, ако е с причудлива форма. Внимавайте обаче с настолните лампи – съществува сериозен риск да се чупят постоянно.
polilei-detska-7
Полилеи за детска стая в съответствие с интериора

– Морската тема в интериора ще изглежда страхотно с разнообразни полилеи с тела във формата на кораби, рул, котви и спасителни пояси.
polilei-detska-8
– Ако сте сред феновете на „Колите“ и „Самолети”, търсете полилей във формата на леки автомобили, самолети и други транспортни средства. Абажурите могат да са във форма на фарове или прожектори.
polilei-detska-9
– На приключенски интериор биха паснали полилеи във формата на глобуси, папируси и всякакви други елементи от тематиката.
polilei-detska-10
– Космическата тематика обича светлинни тела във формата на глобус, ракети, звезди, планети и дори – извънземни.
polilei-detska-11
– Ако сте еко-родители, няма да сгрешите и с красиво оформена стая в този стил. Просто допълнете с полилеи с декоративни дървени елементи.
polilei-detska-12
Полилеи в детската стая преди всичко трябва да са ярки и предлагаш красив спектакъл от цветове. Те трябва да са хармонично цяло с цялата идея на обзавеждането като стил, цвят и дори форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *