„Моят дом“ на гости на принцеса Ванеса в Севлиево

Къщата на Ванеса Георгиева и Дияна Петрова в Севлиево

Най-малката инфлуенсър звезда у нас живее в прекрасен дом с мама и татко, където съвсем скоро ще има уникален детски кът

Почти двегодишната Ванеса Георгиева е най-популярното бебе в мрежата, известно не като дете на родителите си, а като фотомодел. Майка й Диди я снима в атрактивни фотосесии. Благодарение на тях, Неси вече е лице на няколко чужди марки и истинско вдъхновение за хората, които имат бебета.

Малко преди лятото да си отиде Ванеса и мама споделиха за читателите на „Моят дом” как се забавляват в градината си, която изглежда създадена за семейство с деца.
Къщата на Ванеса Георгиева и Дияна Петрова в севлиево
Домът на Ванеса е построен през 2014 год. Той е с РЗП 320 кв.м. и има двор с големина 700кв. Къщата е на три етажа. На първия има просторно помещение (90кв), в което са съвместени всекидневна, трапезария и кухня. На етажа има и баня за гости.
На втория етаж се намират спалнята на мама и тате, като и спалнята на Ванеса. Всяка спалня от тях разполага с голям дрешник, баня и тераси. На същия етаж е и мокрото помещение.

Идейната майка на момиченцето замисля нещо страхотно за детето. Третият етаж на къщата до скоро е бил празен. Семейството има големи планове за него. Обмисляли са се възможност за още две спални, фитнес, кино зала. Щом се ражда Ванеса обаче всичко се променя! Мама и татко единодушно решават да го превърнат в един малък детски рай!

Сега там изглежда като строителна площадка, но 90 квадрата ще се превърнат в игрален кът. Планират да подредят всевъзможни удобства и занимания за деца, включително и люлки, които висят от тавана!!! Целта е Ванеса да има къде да се забавлява и играе с приятелите си, и също така и да си пише домашните след няколко години. Когато проектът се финализира, а това ще е съвсем скоро, са ни обещали да го покажат на читателите на „Моят дом”.

Мама подозира, че Ванеса ще иска след време да се премести там. Сегашната й спалня ще се освободи за бебе № 2, за което всички мечтаят. Неси като кака ще превземе целия трети етаж, на който има и отделна баня на разположение.

Домът е обзаведен в модерен стил. Семейството се чувства щастливо там и не мечтае за друга. Мама обожава нововъведенията и не спира да допълва къщата с нови аксесоари. Най-много експериментира обаче с последния етаж. Мястото обещава да стане любимо на Неси, то сега момиченцето се чувства най-добре в градината. Детето се наслаждава на прекараното време навън. Там може да си играе на воля с мама или е домакиня на приятелите си.

В двора освен зелени площи, има и джакузи, кът с шезлонги (покрит с декинг), барбекю и кът с мека мебел. През лятото е изключително цветен и интересен, защото в него преобладават играчки, къщички за игра, пързалка, батут под формата на дворец, люлки и множество превозни средства за деца под три години и коте, което малката много иска /и явно ще получи/. С думи прости – Ванеса живее в дом-мечта за всяка принцеса!

Къщата на Ванеса Георгиева и Дияна Петрова в Севлиево

Къщата на Ванеса Георгиева и Дияна Петрова в Севлиево

Къщата на Ванеса Георгиева и Дияна Петрова в Севлиево

Къщата на Ванеса Георгиева и Дияна Петрова в Севлиево

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *