„Моят дом” – на гости на семейство Дюлгерови в село Раковски

„Моят дом” - на гости на семейство Дюлгерови в село Раковски

„Моят дом” ви представя резултата от две години подреждане, боядисване и създаване на направи си сам-рай

Градината на село може е място не само за оглеждане на зеленчуци, а поле за действие, където да развихрите въображението си.

Животът дори в малкия град може да бъде натоварващ, ако живеете в кооперация. Тогава със сигурност ви липсва контакта с природата и чистия въздух.Повечето хора едва дочакват уикендите, за да се измъкнат от шума и стоманено -бетонните клетки. Някои отиват на море или планина, други – на вилата или в семейния дом на село.
gradina rakovski 15
Семейство Дюлгерови от Каварна са от последните. Имат къща в село Раковски, която за две години са превърнали в истинска радост за окото. Градината им не е просто място за отглеждане на сезонни плодове и зеленчуци, а истинско предизвикателство към други любители – цветари и декоратори.
gradina rakovski 2
Там ще ви посрещне красива арка от рози на външната порта и най-оригиналното „Добре дошли”, което сте виждали. „Моят дом” се впечатли от вкуса на домакинята, която не само е купила симпатични фигурки за своята градина, но се е погрижила за необичайни направи си сам – декорации. Усмихнато слънце, неваляшка, цветарници и дори люлка – от стари гуми, писани колела от каруца и мост за патешкото семейство. Даниела е потърсила идеи за декорация от мрежата и няма спор, че ги е реализирала прекрасно.
gradina rakovski 40
„Моят дом” с удоволствие кани и читателите си да намерят вдъхновение в слънчевата градина на семейството в Раковски:

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар


  1. Най прекрасната градина

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *