Направи си сам: Цветарник от стар велосипед

Направи си сам цветарник колело

Ако сте се влюбили в романтиката на стила Прованс, можете да я пренесете и в двора на къщата или вилата си

Ако сте романтична личност, която обича цветята, със сигурност се радвате на истинска колекция от саксийни растения и богата градина. Може би ви увличат цветарници с необичайни, аеродинамични форми, от ковано желязо или дърво. Защо да не опитате да направите сами такъв – без да харчите пари?
cvetarnik 8
С направи си сам – цветарник ще подчертаете красотата на това, което природата е създала и ще направите декорацията на двора (или може би – терасата) още по-атрактивна.
cvetarnik 7
Препоръчваме и на влюбените в стила Прованс да не пропускат тази възможност за творческа изява. Цветарник от стар велосипед или трициклет е характерен, лесен за реализиране. Просто преровете натрупаните спомени от детството (или това на родителите си)!
cvetarnik 6
В старите гаражи има истински богатства и предизвикателства за всеки направи си сам-творец.Така и така няма да дадете старото „Балкан”-че на децата си, но не го захвърляйте! Детските колела преди четири десетилетия само напомнят на сегашните, но пък какви възможности предлагат!
cvetarnik 5
Може да им дадете лесно нов живот. Изшкурете старата боя и ръждата полепнала по него, измийте старите гуми, нанесете ярка боя или го оплетете с ракита.
cvetarnik 4
Украсете дървено сандъче – с боя, апликации или декупаж. В него посъдете трайни растения – каквито и по колкото обичате. Цветарник – колело изгражда добре с петунии, мини рози, метличина, лавандула и дори – суколенти! Може да ги поставите навсякъде – на седалката, на рамката, на кормилото.
cvetarnik 3
Саксиите също имат място на такъв цветарник. Запасете се със стандартни кафяви или бели и няма да се тревожите, ако топката на децата попадне върху тях!
cvetarnik 2
Скъпата на сърцето ви „трошка” вече не заема само място, а създава красота и предизвиква усмивки! Няма правила, няма стандарти!

cvetarnik 10
Може да боядисате вашия направи си сам – цветарник в класическо бяло, да направите шарения, да заложите на месингов или сребрист блясък. Дори черното е възможно – придава особена елегантност и контрастира с ярките цветя.
cvetarnik 9

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *