Направи си сам: Декорация за градина от стари гуми (40 идеи, които ще ви накарат да се усмихнете)

Декорация от гуми стари направи си сам

Декорация с гуми от кола и трактор, които уж не стават за нищо, ще накара градината ви да грее през всеки сезон

Не е нужно да давате пари в магазините за керамика, за да се радвате на прекрасна декорация в градината. С някои симпатични „направи си сам” – идеи може да създадете очарователна украса, която ще кара не само вас да се усмихвате. Хубав пример за това е декорацията от стари гуми, която все по-често ще намерите не само в къщите с градини, но и предблоковите пространства.
garden-crafts-make-old-tires
Ако ви липсва работата на открито или просто искате да разнообразите лехите с цветята и зеленчуците, използвайте ги, вместо да ги захвърляте. Имайте предвид, че не просто ще създадете весела направи си сам-декорация, но и ще имате принос към опазването на околната среда. Това е добър урок и за децата ви – вместо да трупате боклуци и пилеете пари, винаги можете да направите от нищо нещо!

garden-crafts-make-old-tires (1)
Да направиш декорация от гуми е сравнително лесно и много забавно занимание. Трябва ви определена бройка от тях, няколко кутии с ярка боя, четки за рисуване, ножове и добра идея за реализиране.
garden-crafts-make-old-tires (2)
Започнете с нещо просто като създаване на масичка или обикновен цветарник. Просто боядисвате няколко и поставяте равна повърхност или запълвате с пръст и сеете подходящи растения.
garden-crafts-make-old-tires (3)
Колкото по-умели ставате, толкова ще ви се прииска да експериментирате. Има наистина разкошни модели, но те се нуждаят наистина от опит и хубави шаблони. Не се предавайте обаче – тези, които виждате са направени от хора като вас!
garden-crafts-make-old-tires (4)
С тези нестандартни решения може не само да окраските градината, но и да я зонирате. С тяхна помощ може да обособите пространство за игра, за отдих от останалата с „полезните” насаждения.
garden-crafts-make-old-tires (5)
От обикновени стари гуми за кола или трактор може да получите смешни домашни любимци, любими герои, люлки, градински мебели и дори миниатюрни басейни. Най-хубаво от всичко е, че вашата направи си сам-декорация ще ви служи цяла година, без да се страхувате, че ще пострада при климатичните промени.
garden-crafts-make-old-tires (9)

garden-crafts-make-old-tires (6)

garden-crafts-make-old-tires (7)

garden-crafts-make-old-tires (8)

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *