Направи си сам: легло – кола

Направи си сам: легло – кола

Може да зарадвате сина си с легло-кола и без да давате притеснителна сума пари

Всяко момче би било особено популярно сред приятелите, ако има легло – кола в стаята си. Въображението на малките не знае граници и всяко от тях би заспивало с мечта да бъде шампион, ако разполага с такава красива мебел. Лошото е само, че струват сериозна сума пари – повече, отколкото обикновените легла. И да може да си го позволите, трудно бихте го направили без усещане, че пилеете.

Щастието в очите на децата обаче е безценно за всеки родител. За всички, които искат да зарадват децата си и да пощадят семейния бюджет, предлагаме…

„Направи си сам” – легло-кола
car bed 3 (Small)
Използвайте детайлните снимки или видеото на майсторския клас, за да го направите от нулата или да просто да преобразите „обикновеното” легло в детската стая.
car bed 4 (Small)

car bed 5 (Small)

car bed 7 (Small)

car bed 6 (Small)

car bed 8 (Small)
car bed 9 (Small)

car bed 10 (Small)

Произведението ви ще изглежда като истинска кола и ще е напълно завършено, когато сложите и ортопедичен матрак. Леглото кола е с високи страни , което гарантира безопасен сън дори и за най-малките „шофьори”. Колкото и да са активни и да се мятат, докато спят, падането е възможно .

Когато се събуди, с радост ще оправя постелките, за да го използва като най-любимата играчка.
car bed 2 (Small)
Ще го използвате наистина дълго време, а най-хубавото е, че това е „унисекс” мебел. Не само момченцата обичат такива разкошни неща в стаите си! Дайте своя принос, за да спрат ужасните вицове за жените-шофьори – подарете на принцесата си легло-кола в убийствено розово!:)

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *