Направи си сам: Нова модерна масичка от непотребната шевна машина

Направи си сам: Нова модерна масичка от непотребната шевна машина

Не изхвърляйте старите вещи на баба, ако не сте обмислили добре как да ги „реинкарнирате”

Хората, които обичат да създават „направи си сам” – мебели се отличават с рядка практичност и въображение. Те виждат възможностите там, където другите виждат купчина старо желязо, пластмаса, хартия, дърво за боклука.

Да, човек има нужда да прочисти дома и ума си от старите вещи, далеч по-хубаво е да им даде нов живот. Не, ремонтът, а преобразуването на ненужните неща ще балансира енергията у дома. От това само ще спечели интериора на жилището ви.
Sewing Machine Tables 12
Хубав пример за казаното до тук е „реинкарнацията” на една обикновена шевна машина. Не е пресилено да се каже, че я има във всеки стар семеен дом, а малцина имат време и умения да боравят с нея.
Sewing Machine Tables 11
Ако имате деца, със сигурност са скъсали губената връзка на колелата и са разхлабили всички възможни болтчета и дребни части. Корпусът заема място и пречи, а няма кой да даде пари за нея. На вас ви е свидно да я изхвърляте…И правилно! Вместо за хвърлите на боклука и тази семейна реликва, може да я превърнете в чудесна и то – дизайнерска мебел!
Sewing Machine Tables 10
Извадете металното тяло с механизма за шиене. Изшкурете с фина шкурка дървесината. Капакът може да превърнете в поставка за огледало или да затворите корпуса на машината завинаги. След това боядисайте крачетата и дървената част в различни цветове. Експериментирайте с декупаж или други техники за декорация.
Sewing Machine Tables 9
От старата шевна машина се получава ефектна модерна мебел – тоалетка, писалище, стойка за мивка и какво ли още не! Направи си сам масичка и ще получиш полезна вещ и удоволствие за дълго време!
Sewing Machine Tables 8

Sewing Machine Tables 7

Sewing Machine Tables 6

Sewing Machine Tables 5

Sewing Machine Tables 4

Sewing Machine Tables

Sewing Machine Tables 2

Sewing Machine Tables 3

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *