Нестандартна спалня за големи и легла „за маниаци”

Нестандартна спалня за големи и легла „за маниаци”

Ако сте запазили детското в себе си или поне обичате да сте единствени, заложете на нестандартен интериор в спалнята си

С нестандартна спалня обикновено изпъкват хора, които не крият непорасналото дете в себе си или такива, които се радват да правят нещата по различен от обичайния начин.

За такива като тях интериорният дизайнер Стив Кул например е създал наистина уникална спалня. В нея ще се влюбят всички истински или по дух приключенци, мореплаватели или любители на истории за пирати.

h

Леглото е оформено като голям кораб точно под тавана. Това всъщност е мястото „за гости”. В спалнята си има едно съвсем обикновено, но хората спират вниманието си на това, към което водят въжени стълби.

h

Това толкова атрактивно решение не е само за красота и закачка към „гостуващи похитени дами”. В тази нестандартна стая има наистина всичко – удобни шкафчета, „мокри” помещения, библиотека…въжета за спускане, рул и дори – пързалка!

h

Ако някой страшно се притеснява да признае вкуса към такива нестандартни интериори, след време може спокойно може да отстъпят стаята на децата си. Те със сигурност ще се радват на популярност и гости с такова обзавеждане.

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

На вас предлагаме наистина атрактивни, нестандартни решения за спалня и дори легла „за маниаци”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *