Open space – интериор: Кутийката се превръща в модерен апартамент – студио

Обзавеждане на студио

Изберете разчупване на рамките и практичността пред обичайното дизайнерско решение да се обединят гостна с кухня

Така модерното на пазара на недвижими имоти студио е типичен представител на Open space интериор в дома. Той разчупва рамките, раздвижва границите и в резултат вместо традиционното, но скучно обединяване на кухнята с хора, постигаме качествено усвояване на всеки милиметър пространство и истинско удобство.

Обикновено, на Open space жилище се решават млади семейства или модерни градски хора, които не се нуждаят от бариери, но истински ценят пространството. Можем да го постигнем и в обичайна гарсониера, достатъчно е само да променим пет основни елемента в обзавеждането

Вместо кухня – барплот


Ако не се нуждаете от абсолютно уединение, докато свещенодействате в кухнята, в студиото не разчитайте на отделно помещение. Много е модерно да се използва барплот. Зад него може да приготвяте храна, а междувременно да разговаряте с хората с другата част на стаята.

Един телевизор, но на място


Телевизорът в Open space жилището е нещо като неформален център на обзавеждането. Той трябва да може да се гледа не само от дивана, но и когато сте седнали да се храните или докато приготвяте храната зад бар плота.

Маса до прозореца


Идеално би било, ако разположите масата си до прозореца. В такъв случай не се съобразявате с провинциални неща като това, че хората отвън ще ви видят как вечеряте. Ще се наслаждавате на красив залез или нощните светлини на града. Освен това е много по-практично да разчитате на слънчевата светлина, отколкото да използвате изкуствени източници у дома.

Г-образен диван


Този диван е подходящ не само да посрещате гости, но и да си почивате не само вие. Представете си как със своя любим човек вечер гледате филм, излегнали се удобна но някоя възглавница.

Параван

Вече ви разказахме колко е важно красивото зониране с помощта на завеси в интериора. Имате възможности, колкото искате. Дали ще изберете стационарни или подвижни паравани – важното е да скриете това, което ви притеснява или да осигурите уединение, ако се нуждаете от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *