Още направи си сам – идеи за използване на стари гуми: Декорация и мебели за градината

Направи си сам от стари гуми мебели и декорация за градината

Използването на стари гуми в оформянето дизайна на градината стана толкова модерно, че започва да се превръща в изкуство

Използването на стари гуми, за да се превърнат в нещо ново и красиво като мебел или декорация вече е норма. Всеки изкушен от направи си сам-творчеството е изпитвал силите си с многообразието от идеи, които може да намерите онлайн. Винаги обаче може да се открие още нещо ново, нестандартно и провокативно. И най-хубавото е, че да работиш със стари гуми като основен материал не е никак трудно!

От стари гуми може да направите страхотна градинска мебел

Измийте и почистете добре гумите – най-добре със специален разтвор за целта. Трябва да върне стария си черен блясък преди да започнете работа. Металните части изрисувайте с акрилни бои – колкото по-ярко, толкова по-добре! Преди това обаче не забравяйте да положите основата – бяла боя.

Можете да направите и „пуф” от стари гуми

Вече сме ви разкривали възможностите на този тип изделия. Ето ви още един вариант:
Ето още едни градински мебели от стари гуми, но те са в категория „за напреднали”:

Не забравяйте и децата!

Детските катерушки и пързалки струват наистина доста. Ако все още не можете да ги направите сами, най-хубаво е да подарите на детето си собствено МПС. Вярвайте ни – ще е най-ухажваното детенце на улицата и никога няма да му липсват приятели за игра.

Цветарници

Ако искате да сте още по-практични и сте достатъчно умели, може да изпълните двойно повече градината си с цвят. Само след почистването на гумите, махнете металната част и изрежете останалото:


И понеже използването на стари гуми в декорирането на двора вече не е мода, а цяло изкуство. Предизвикваме ви да изпитате силите си с нещо страхотно като:

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *