Под на детската стая с 3D ефект: Крачетата стъпват, а си мислят, че летят

3D покритие за детска стая

Килим с 3D ефект или саморазливни 3D подове за детска стая превръщат интериора в сцена от приказка

3D ефектът е модерен способ да направите интериора си по-атрактивен. Това е от особено значение при обзавеждането на детска стая. Този вид помещение се нуждае от три главни достойнства: безопасност, функционалност и ефектен вид. 3D покритието на детска стая е един от начините да превърнете покоите на най-милите си същества в истинско царство на приказките!

Децата ще чувстват, че летят, когато стъпват по два начина – ако застелете с килимче с 3D ефект или просто поръчате саморазливен 3D под.

3D килимът

Той сигурява чудесно място за игри. Той може да пресъздаде очертанията на градски улици, паркове, приказни сюжети. Дори може да служи като масажор за крака на децата.

Покритието на самите килими трябва отговаря по дизайн на възрастта и пола на детето. Няма възрастови изисквания – всяко малко дете ще се влюби в картинките, по които стъпва.


Материалът, използван най-често е полипропилен. Детският 3D килим е антистатичен и има меко покритие. Този материал е лесен за почистване, което е важно за помещение, в което ще се играе много, а стопанинът му не осъзнава напълно колко е важна чистотата. Този материал е практичен и устойчив на износване. Благодарение на него килимите имат ярки цветове, а и са хипоалергенни.

Килим за детска стая на момиче

Къщичка – ако не в нашите търговски вериги, то онлайн може да намерите модели, които повтарят едно към едно структурата на къща за кукли. Вашето момиченце и приятелките му може да го „обзаведат” със собствените си играчки и да си играят дълго като го използват за декор.


Twin House – Това, да го наречем, е истинско общежитие за кукли. На повърхността на килима има няколко „помещения” за играчките. Всеки „апартамент” си има различен интериор. За по-големи стаи може да си поръчате дори „квартал” с парк или плажна ивица.

Килим за детска стая на момче

Трафик – Не само татковците обичат колите. Всяко малко момче мечтае да върти волана и да кара бързо. Килимчето на пода в детската стая е перфектно начало.


Основните му цветове са зелено и синьо, по него са нарисувани улици, блокове, а понякога, разкош, и баскетболни площадки. За всеки опитен родител това означава дълга игра без много шум!

Мини град. По-голяма версия на предишното покритие. Има цяла инфраструктура с пътища, паркове, реки, езера, различни паркинги, има дори и летища и кейове.

Универсални

Тези килимчета са идеални за детската стая на разнополови обитатели.

На село – ако не разполагате със собствена ферма или баба и дядо с къщичка и голям двор, това килимче може да даде на детето възможност да помечтае за живот на воля и с много животни.


С пътечки

С ширина, колкото детско ходило, тези покрития могат да се превърнат не само като декор, но и като маршрут, по който може да предложите различни задачи.


Тези 3D килими са с положителни отзиви от родители и деца. Разбира се, такова покритие има по-висока цена от стандартното, но качеството и трайността му отговарят на инвестицията. Детето ще бъде в безопасност и уют, а подът в стаята му ще му гарантира интересно занимание и часове страхотна игра.

Саморазливни 3D подове за детска стая

Те са чудесна алтернатива на килимчето с 3D ефект. Имат страхотна износоустойчивост, безопасни са и се чистят с лекота. За страхотните им картини – няма нужда да говорим, вижда се лесно!

Такива подове не се рушат или деформират при нагряване, няма как да ви замиришат на лошо. Специалното покритие е полимер и е приятен на допир. През зимата обаче трябва да сте сигурни, че в стаята ще е достатъчно топло или детето – достатъчно внимателно към себе си и ще ходи винаги с пантофи.


Може да си изберете произволна рисунка и така ще имате наистина оригинален интериор. За да сте по-спокойни и за да не се товарят очите на децата дизайнерите препоръчват да сложите подходящи настилки в неутрален цвят в различни места на стаята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *