Смарт мебели – трансформери за малък апартамент: Над 20 идеи в снимки

Смарт мебели трасформери - сгъваеми мебели

Модата в мебелостроенето се преориентира към създаването на трансформери или т.нар смарт мебели, за да дадат на хората всичко

Независимо колко голям е домът му съвременникът ни е като предшествениците си – смята, че богатството на дома му се измерва с количеството мебели. Модерните домове обаче се характеризират с лаконични интериори и…малко пространство. Малките апартаменти са огромно предизвикателство, но индустрията е измислила решение за собствениците им. За да имат удобство, уют, но и пространство са създали трансформери – т.нар  смарт мебели.

Ако се съмнявате в ефектния външен вид, безопасността и комфорта, които предлагат шкаф-леглата, сгъваемите маси и дивани, разгледайте нашите предложения. Освен атрактивни, трансформерите предлагат и различни възможности за създаване на модерен интериор:

Шкаф – легла


Ако сте тъжен собственик на едностаен апартамент или на такъв с повече стаи, но малка спалня, това е вашата мебел. Трансформерът се разгъва за нощта, а през деня шкафът прибира конструкцията с матрака, за да освободи място. В празното пространство децата могат да играят, вие да посрещате гости или просто да се насладите на простора във всекидневната

Диван – трансформер

Той е идеален за всяка малка спалня или кът, който искате да превърнете в детско царство. Това, че живеете в малък апартамент не е повод да лишите децата си от място за забавления или ъгъл, в който могат да учат.

Диванът трансформер превръща обикновената всекидневна в удобна стая за гости, когато се наложи да приемете приятел с приспиване.

Шкаф – трансформер


Изключително удобна смарт мебел, ако работите често у дома, а не може да си позволите самостоятелен кабинет. Това също е предложение за стаята на ученика или за работен кът, ако не разполага с отделна.

Кошара – трансформер


Това е хит сред всички майки на новородени! Да, люлките и красивите кошарки са нещо мило и романтично, но прагматичността в българина е на първо място. От подобна смарт мебел стават три отделни елемента – голямо ученическо легло, шкафче и бюро. Т.е. решили сте проблема с обзавеждането на детска стая до следването.

Долу – горе на същия принцип е и трансформера за тийнейджър. Неговото легло лесно може да стане писалище.

Смарт мебели в хола


Във всекидневната на модерно обзаведените – хай тек апартаменти ще видите оригинални решения. Умните мебели превръщат от семплата масичка истински функционална мебел – като от космически кораб.

Трансформери за кухня


Невероятни рафтове, кухня и други мултифункционални мебели, които ще спестят пространство в малък апартамент и могат да скрият допълнителни неща.

И за финал – най-дизайнерските смарт мебели:


Мебелостроенето и чувството за хумор не се взаимоизключват. Това са трансформери, чудесни за някоя ергенска гарсониера. Смарт мебелите обаче се харесват и от млади семейства, които ценят предимно функционалността пред блясъка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *