Смарт мебели за спалня, които пестят пространство

Сгъваеми смарт мебели

Идеалното решение за малка спалня е обзавеждането й със смарт мебели

Когато имате на разположение малка спалня първото предизвикателство при обзавеждането е не да си купите красиви мебели, а практични. Нужни са ви такива дизайнерски решения, които да ви гарантират удобство и ред. В такъв случай ви са нужни не само модел сгъваема спалня, пестяща пространство, но и различен вид от т.нар. смарт мебели.

За любителите на лаконичния дизайн и практичността този тип продукти са истинско откритие – легла, които се превръщат в шкафове, дивани – в писалища, и т.н.

Вашата малка спалня няма да стане по-голяма, но вие няма да се лишите от нищо – удобство по време на сън, място, където да подредите дрехите и спалното бельо и дори ще разполагате с пространство в светлата част на денонощието.

Сгъваемо легло

В сравнение с добре познатите разтегателни дивани този тип мебели е още по-пестелив по отношение на заеманото място.
leglo-transformer-2
Механизмът за повдигане позволява да натиснете леглото до стената, освобождавайки място за преминаване. Има много модели на такива мебели, като най-интересно изглежда, когато леглото визуално се слива с околната среда и се превръща в шкаф, като в тази снимка от стаята на тийнейджър.
leglo-transformer
С едно движение на ръката удобната спалня се превръща в страхотна стая на ученика, където може да се занимава с домашните и да посреща гости.
leglo-transformer-3

Шкаф – трансформер, който става на легло

shkaf-transformer
Стилен ъгъл за голям ученик или студент. Вграденият шкаф на стената се пуска в хоризонтално положение, за да се превърне в удобно легло.

Двуетажно легло

dvuetajno-leglo
Смарт мебел е отлично решение и за детска стая с двама обитатели. В спалня, в която стопаните й учат и играят, място трябва да има. Вместо тежко двуетажно легло от дърво, заложете на мебел-трансформер – с него ще бъде също толкова забавно, но ще разполагате с повече свободно пространство.

Легло – библиотека

leglo-biblioteka
Колкото повече расте детето, толкова повече се нуждае от място, където да подреди всичките си книги, учебници и важни неща, които не са дрехи. Предлаганото решение е великолепна алтернатива за всеки.
leglo-biblioteka-2

Трансформер легло – бюро

leglo-byuro
Още една идея за големи ученици и студенти, но не само. Ако работите у дома или често довършвате започнатото в къщи, няма защо да мечтаете напразно за собствен кабинет. Вашата малка спалня върши чудесна работа, стига да сте си взели подходящия вид смарт мебел.
leglo-byuro-2

leglo-byuro-3

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *