Свежи идеи за есенна декорация на градината

Есенна декорация за градина

Дори когато навън застудява не може да не се насладим на изобилието от цвят, което носи есента

Лятото отдавна си замина и дори по нищо не напомня, че ни е гостувало няколко прекрасни месеца. Есента с право влезе във владение, но не дойде с празни ръце. Тя донесе истинско изобилие от подаръци като златни и пурпурни листа, узряло грозде и дъхави плодове.
fall-decor-garden
Понеже в градините прелива от цяла палитра от топли цветове, на пръв поглед си мислиш, че е достатъчно да оставиш всичко на природата. Няма по-изкусен майстор на четката от нея, но винаги може да приветствате есента с декорация в градината, верандата или верандата.

Може да почерпите от нашите красиви идеи за есенни декорации или да създадете свои собствени. Ако месецът е щедър откъм слънце, все още може да отпразнувате празниците си в градината. Перфектно допълнение към нея ще е една елегантно оформена маса с подходяща есенна декорация.
fall-decor-garden-1

Преди ентусиазирано да се заемете с работа, изберете единна цветова схема за нея. Задължително се придържайте към хармонията в колорита и класическите комбинации на червено-оранжево-кафяво-жълто, като винаги може да добавите и зелено за акцент.
fall-decor-garden-2
Не забравяйте сламата, житните класове и тиквите – така ще завършите ефектно вашата есенна декорация за градина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *