Телевизор в банята – лукс или удобство?

Телевизор за баня лукс

Ако поставите телевизор в банята, вие ще влизате в нея с огромен ентусиазъм

За всеки е удоволствие да гледа любимите си филми или да се наслаждава на предпочитаната от него музика, а ако го прави, докато е в банята, то релаксът наистина би бил пълен. Това определено е основателна причина да си сложите телевизор там, нали?!
televizor-za banya 9
На първо време трябва да проучите кои модели са влагоустойчиви и подходящи за целта. Някои от тях разполагат с допълнителни екстри, за които вие бихте платили, ако държите да се поглезите максимално.
televizor-za banya 7
Обекти като обществени басейни, медицински клиники, салони за красота и спа центрове отдавна вече са се оборудвали не само с телевизори в мокрите си помещения, но и с говорители из повечето стаи, където гостите или пациентите да намират спокойствие с помощта на електрониката.
televizor-za banya 6
Основните телевизори, които се предлагат на пазара за частни жилища са:

– висящи на стената
– вградени
– универсални – съчетаващи двата принципа
– екзотични

Не се отличават особено по техническата си част, а по начина на инсталиране. Екзотичните пък са с нетрадиционни форми и размери, някои дори се изработват по специална поръчка за богаташи. Такива са модели, които например са вместени в самата вана, плувно съоръжение или дори пода.
televizor-za banya 5
Има и някои общи характеристики, които е желателно да имате предвид:
Дистанционните им управления трябва да са водоустойчиви.

Тонколоните, които ще разположите в банята и те трябва да са далеч от влагата и по възможност да издържат на нея.
televizor-za banya 4
Хубаво е вашите телевизори да имат вградено радио, таймер, както и вариант за включване към различни видео източници и смарт система у дома.
televizor-za banya 3
Ако имате разумен подход към покупката, не е задължително да се охарчите за тази придобивка. Тя в никакъв случай не е прищявка само за богоизбрани. Защо и вие да не се отпуснете във ваната с чаша питие, ароматна свещ и домашна „прожекция“?
televizor-za banya

televizor-za banya 10

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *