Саморазливни 3 D подове за баня – последен писък на модата в декора

саморазливни полимерни 3D подове за баня идеи

Дори най-лаконично обзаведената баня ще се превърне в луксозно помещение с саморазливни

Ако не е дошъл момента да инвестирате в скъпо обзавеждане или предпочитате да плащате за цветове, а не за мебели, предлагаме ви най-модерната декорация в интериора. Всяка баня би изглежда луксозна с полимерни 3D подове – дори с прости бели шкафове и монохромни плочки.
3D polymer floors bathroom 15
Времето променя всичко – не само модните тенденции. В света на дизайна и интериора нахлуха съвременните технологии и решения, които разшириха възможностите пред потребителя. Все по-популярно – най-вече заради декоративния ефект, е поставянето на саморазливни полимерни 3D подове.

Понеже резултатът на това нововъведение в технологиите е красив, но студен, предпочита се да се предимно за декорация на баня. Разбира се, можете да го поръчате за хола, детската или дори за кухнята. Какъв е смисълът обаче да платите за красотата му, щом ще се наложи да я скриете под килим или мокет.
3D polymer floors bathroom 14
Саморазливните полимерни подове са така хладни, че създават усещане сякаш стъпвате по плочките и бетона. Популярността им нараства, но ще ги видите на обществени места като луксозни магазини, ресторанти, офиси на дизайнерски компании и частни болници.

Те обаче са толкова красиви, че поръчате своя уникален модел 3D под на баня.
3D polymer floors bathroom 13
Предимства на саморазливните 3D покрития

Те са безшевни подови покрития, което гарантира повече от надеждна хидроизолация. Това е от особено значение при оформяне интериора на банята. С тях няма вариант да наводните съседа под вас в кооперацията, независимо дали има авария в помещението у дома ви. Течностите не само не преминават през покритието, но мръсотията не се задържа върху тях. Една преуморена работеща майка ще оцени факта, че са й спестени досадното търкане на мръсни фуги.
3D polymer floors bathroom 12
Към това достойнство добавяме факта, че са и антистатични – прах не полепва върху тях!

Всеки производител на саморазливни 3D подове дава десетилетия гаранция за изделието. Най-качествените модели имат живот над половин век. Тази изключителна износоутойчив е едно от безценните предимства на покритието. Все пак правим ремонт в банята рядко, знаем колко време, пари и неудобства струва. Залагайки на тях, пестим една грижа.
3D polymer floors bathroom 11
Полимерните подове са и пожароустойчиви. Спокойно може да сложите своята електрическа печка за баня, без да се безпокоите от евентуален инцидент, а и това решава проблема със замръзването на краката през зимата!

Времето не променя колорита. Ще бъдете сигурни, че вашите 3d подове в банята няма да загубят от красотата си, ако обмисляте вариант за прозорци към помещението.
3D polymer floors bathroom 10
Производителите отчитат и чудесно сцепление на повърхността – колкото и лъскава да е повърхността, няма как да се подхлъзнете върху тях! Хората преживели инциденти в банята ще оценят това предимство като полза за здравето им.

Последното предимство, но първото, което прави впечатление е красотата на продукта. В зависимост от размера и вкуса ви може да получите истински уникат в банята си. Благодарение на 3D-ефектът рисунките ще изглеждат реални, което ще оживи и направи атмосферата наистина вълшебна!
3D polymer floors bathroom 9
Недостатъци на саморазливни 3D подове

Поставят се трудно. Технологията по полагането на настилката е така сложна, че изисква време. Първо се бетонира пода – той съхне поне месец. След това трябва да намерите наистина опитен майстор, който да направи заливка и едва след седмица специална техника ще подготви смесите. Те трябва да се направят въздушни мехурчета, да се разливат търпеливо и прецизно да се проследи процесът на съхненето.
3D polymer floors bathroom 8
Резултатът наистина си струва, но чакане може да си позволи човек, който не бърза да се нанесе и има на кого да разчита за изработката.

Цената на 3D подовете е все още висока. Струва скъпо да имаш не само такава декорация, но и материалите, от които я правят. Трябва да подготвите и една известна сума, защото първоначално се налага шлифоване и поддръжка на повърхността. Този процес също не бива да се поверява на неопитни и майстори-любители.
3D polymer floors bathroom 7
Трябва да подготвите или мощни аспиратори или постоянно проветряване. От повърхността на материала се отделят летливи съединения, докато се втвърди. След това няма за какво да се безпокоите!

Още една лоша новина за почитателите на топлото. Трябва да разчитате само на външни източници. Полимерните покрития не позволяват да инсталирате подово отопление, заради фенола, който се отделя при нагряване.
3D polymer floors bathroom 6
Според познавачи саморазливни полимерни 3D подове се препоръчват за баня, може и в кухни, коридори и дори – килери, но в никакъв случай – за спални.
3D polymer floors bathroom 5

3D polymer floors bathroom 4

3D polymer floors bathroom 3

3D polymer floors bathroom 2

3D polymer floors bathroom 16

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара


  1. Здравейте. За съжаление ние сме информационно издание и не се занимаваме с доставка и монтаж на 3D подове. Но се поразровихме в интернет и попаднахме на тези фирми, които предлагат подобни услуги. — http://www.3d-floors.k-extreme.net/
   http://www.olx.bg/ad/3d-podovi-nastilki-2018-CID262-ID6NkI3.html
   http://www.mkmgrup.eu/about-us/ Не гарантираме по никакъв начин за тях, тъй като не сме работили с тях и нямаме преки наблюдения. Данните за контакт са в страниците им. Дано да сме ви били полезни.

   Екипът на „Моят дом“.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *