Красиви двуетажни легла за интериора на детската стая

Двуетажно легло идеи

Двуетажните легла пестят не само място, но и се превръщат в център на интериора в детската стая

Двуетажните легла са не само удобна мебел, но и атракция за обитателите на всяка детска стая. Когато децата са най-малко две вторият етаж е въпрос на привилегия и старшинство. За родителите едно двуетажно легло преди всичко пести място, което може да се използва за игра или кът за учене.

Ако все още нямате второ дете, нищо не пречи да се обзаведете с такава мебел. Ще има къде да настаните, когато ви гостува дете или да подредите играчките на вашето на свободния етаж. Когато се роди братчето или сестричката, ще си спестите войната за разпределяне на територия – настъпи ли момента, то ще знае кое е неговото място.

Двуетажно легло идеи

Не се подвеждайте по приказките на опитни родители, които ще ви кажат, че подобна покупка е непрактична. Наистина децата растат бързо, но защо да пестите от удобството и веселите спомени на хлапетата.

Щом решите да инвестирате в двуетажно легло, трябва да изберете такова с оптимално качество, според вашите финансови възможности. Първо ще ви привлече дизайна – да отговаря на декорацията на готовата детска стая.

След това някой трябва да ви гарантира, че то ще издържи на дългогодишно катерене, скачане и използване. Фабриките са длъжни да съблюдават всички норми за екологично чисто производство, особено по отношение на детската мебел. Дървесината се покрива с боя, която не вреди на човешкото здраве и околната среда.

Двуетажно легло идеи

Независимо дали ще обикаляте мебелни къщи или ще разглеждате специализирани сайтове, ще се натъкнете на голям избор от почти всички цветове и размери. Тези, които могат да си позволят малка детска стая вече могат да имат срещу една приемлива сума модел, който съчетава в себе си легло, бюро и гардероб. Така няма да се тревожите как и дали ще съчетаете мебелите, децата ще имат на разположение още място и със сигурност ще гледат на собствената си стая като убежище.

Ако практичността е над всичко, може да обмислите покупка на такова двуетажно легло, което след време може да се раздели на две легла. Винаги имайте предвид не само възрастта и пола на децата си, но и темперамента и енергичността им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *