Избор на матраци Нани

Избор на матраци Нани
Матраци нани качества
Снимка: intershop.bg

Както древните казваха: „Здравият ум е в здраво тяло“, така и ние от inteshop.bg се грижим за това, което чувства вашето тяло

Изборът на матраци Нани се базира на поредица от неща, за които сега ще поговорим, защото като представител на популярна марка матраци, ние знаем, от какво има нужда съвременния човек.
Когато тялото усеща хлад и трепери, ние го покриваме с удобно одеяло или завивка. Когато е топло, избираме да отворим и лек, хладен бриз да влезе в спалнята ни. Така е и с избора на матрак, защото тялото ни всяка нощ се нуждае от удобна повърхност, върху която да отпочине.

Матраци Нани ни защитават и се грижат за основната на гръбнака. Върху матрака пада цялата тежест на тялото ни, благодарение на него ние държим вертикалното положение, а нашият гръбнак има само няколко часа на ден, за да остане в естествено хоризонтално положение – по време на сън. Дали ще почива през това време от ежедневните натоварвания или ще добави към тях нощен дискомфорт, зависи единствено от избора, който правим.

Затова матраци Нани са безкомпромисни по отношение на качество, прецизност и безупречност!

Най-важното в нощта е почивката, а това, на което спите е леглото или по-скоро постлания отгоре му матрак.
Как да изберем матрак, който ще осигури максимален комфорт и удобство, като същевременно запазва здравето и защо матраци Нани са най-добрите:
Матраци нани качества
Възможности и ограничения

При наличие на болки в гърба, някои експерти съветват да спи върху твърда основа, покрита с одеяло. В същото време гръбнакът е в извита позиция през цялата нощ, което уврежда ставите. Неправилният избор на матрак може да причини хронични заболявания:

остеохондроза, ишиас, артрит, нарушения на кръвообращението, безсъние, алергии, астма. Добрият матрак Нани може да осигури на тялото условия, които бързо възстановяват здравината, удължават младостта и поддържат правилната позиция по време на нощна почивка.

Вкус, цвят и чувство

Ако качествената храна оценявате с вкуса, а красотата с пъстрота и съчетание на цветове, то чувствеността остава за това, което усеща тялото!

Нека да говорим за определенията:

Ортопедичен матрак означава „предназначен за лечение на всякакви деформации на тялото и тяхното компенсиране“. Анатомично произхожда от гръцкия и в буквален превод е „повтаряйки контурите на тялото“. Ако тези два критерия са събрани в един матрак и той носи името Нани, това е отговорът на вашата загадка – защо се нуждаем от матраци Нани.

Тялото на всеки човек е уникално. Ето защо, възприемането на удобството за вас е също толкова индивидуално. Удобният матрак, съответстващ на понятието „ортопедичен“ за човек може да е с твърди размери, не се вписва успешно и в желанията, нуждите и телосложението на крехка млада дама или тийнейджър и обратно. В стремежа си към ортопедия трябва да се използва систематичен подход и трябва да се вземат предвид всички елементи: тялото + матрак + основа.

Запомнете: матракът не може да бъде ортопедичен, той може да бъде ортопедичен за вас.

Основни функции на матрак Нани:

Подпомагането на тялото е способност на един матрак да издържа на телесното тегло и да създава опора на гърба по време на сън, облекчавайки болката и напрежението в гърба. Матракът Нани, заедно с подматрачната основа, може да направи сънят ви безупречен!
Комфортът е способността на матрака да се приспособи към формите на тялото и да намали натиска върху обикновените точки на натиск, така че да се хвърлите върху му и да почувствате лекота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *