Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

2ромясто за Оксана Харутюнян от Българияв конкурса от 2019 г.

Конкурсът отличава иновативни дизайни от професионални кухненски проектанти и интериорни дизайнери от цяла Европа. Запишете се на: www.kitchendesign.aeg.com

AEG стартира годишния си международен конкурс за професионални интериорни дизайнери и платформата му вече е отворена за подаване на предложения до 30 септември 2019. Условието на конкурса е проектът или вече реализираната кухня да са с интегрирани уредиAEG. Победителите ще спечелят страхотни награди, сред които електроуред AEG, включен в проекта и уикенд в Мадрид.

Дизайнерите от България ще имат допълнителна възможност да спечелятнаграда. Измежду всички подадени предложения AEG ще организира томбола и ще зарадва автора му с премиум уред за вграждане AEG.

AEG насърчава дизайнерите да развихрят своето въображение, представяйки своята гледна точка за кухненските уреди като функция на интериора и процеса на готвене. Темата на конкурса е „Изострете сетивата си“ (Sharpenyoursenses), която отчита симбиозата между дизайн и функционалност.

Проектът на българката Оксана Харутюнян от “Home Book” бе удостоен с второ място в миналогодишното издание на конкурса. Тя спечели един от уредите, които бе използвала в своя проект. С първо място в конкурса бе отличен Реми Блом от KitchenStudio, Холандия.Всички предложения от 2018 г. могат да бъдат видени на интернет страницата на конкурса, заедно с мотивите на журито за техния избор. „Летвата бе поставена високо миналата година и ние сме развълнувани и нетърпеливи да видим предложенията тази година.“, казва Томас Гарднер, член на журито и продуктов дизайнер в Electrolux.

2ромясто за Оксана Харутюнян от Българияв конкурса от 2019 г.
2ромясто за Оксана Харутюнян от България в конкурса от 2019 г.

“Ценен съвет, който бих дал на всички желаещи да участват е да разгледат наградените дизайни от миналата година, за да разберат как мисли журито, какво се харесва и какво се оценява високо. През 2019 г., допълнителни точки ще бъдат давани на предложения, които вземат предвид реални потребителски ситуации, и които не само подкрепят човешкото общуване и удоволствието в кухнята, но също така поставят кухнята в контекста на едно пълноценно и разнообразно пространство, което обогатява усещането за дом.”, допълва той.

Конкурсът е вече отворен и ще приема предложения до 30 септември 2019 г. от интериорни дизайнери и проектанти, които са интегрирали продукти AEG във вече реализирани проекти, или в планове на кухня. Запишете се за участие, като изпратите, своето предложение за дизайн на кухня или прочетете повече на: www.kitchendesign.aeg.com

Бележка за редакторите

Electrolux оформя живота към по-добро като преоткрива вкусното готвене и грижата за дома, правейки ежедневието по-приятно и устойчиво за милиони хора. Като водеща глобална компания за електроуреди, ние поставяме потребителя в основата на всичко, което правим. Ние продаваме повече от 60 милиона домашни и професионални уреди в повече от 150 пазара всяка година от нашите марки Electrolux, AEG и Frigidaire. През 2018 г. Electrolux реализира продажби от 11.8 милиарда евро с персонал от 54,000 души по цял свят. За повече информация: electroluxgroup.com и aeg.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *